hit
counter
Cuba · Santa Clara · Che Guevara Mausoleum ♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake ♥♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥
Maho Beach · Saint Martin / Sint Marteen ♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake · Elephant Hills ♥♥♥♥♥
Grand-Case · Saint Martin / Sint Maarten ♥♥♥♥
Cuba · Havana · Plaza de la Revolucion ♥♥
Turks and Caicos · Grace Bay ♥♥♥♥♥♥
Cuba · Varadero Beach ♥♥♥
Cuba · Trinidad · The Juwel of Cuba ♥♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥
Cuba · Havana ♥♥♥♥
The Baths · Virgin Gorda · British Virgin Island (BVI) ♥♥♥
Turks and Caicos · Grace Bay ♥♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake ♥♥♥♥♥
Miami Skyline · Miami Beach / South Beach ♥♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Santa Maria ♥♥♥
Turks and Caicos · Providenciales ♥♥♥♥♥♥
Cuba · Havana · Plaza Vieja ♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril · Barney's Hummingbird Garden ♥♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Santa Maria ♥♥♥
Cuba · Trinidad · The Juwel of Cuba ♥♥♥♥♥
Jost Van Dyke · British Virgin Island (BVI) ♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake · Raft House Village ♥♥♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Riu Funana ♥♥♥
Cuba · Trinidad · Casa de la Musica ♥♥♥♥♥

Zanzibar


Zanzibar er opskriften på Fantastisk Badeferie med muligheden for at opleve helt ufattelig smukke og kridhvide sandstrande med svajende palmer omkranset af det Indiske ocean, hvor vandet er samme temperatur som luften, det vil sige varmt  

Zanzibar består af hovedøerne Unguja og Pemba og en masse småøer, hvor den ene er mere betagende end den anden.  

På Unguja, der for de fleste turister opfattes som Zanzibar, er der særligt i den nordligste halvdel af øen mulighed for at indlogere sig på såvel overdådige luksushoteller, som mere budgetvenlige eller deciderede backpacker guesthouses, der ligger langs strandene eller på nogle af de eksotiske øer, hvor man har sin egen hytte direkte på stranden.

Chapwani Private Island er en fantastisk lille ø (700 x 75 meter) kun 20 min. sejlads fra Stone Town, hvor I bliver indlogeret i hyggelige dobbelthytter på stranden, hvor I har jeres eget værelse med bad/toilet, overdækket terrasse, solsenge under palmerne og direkte udsigt og adgang til det indiske ocean. 
Chapwani Private Island · A Piece of Paradise · Celomi Travel · ZanzibarHer er virkelig mulighed for total afslapning i de hyggelige Swahili inspirerede omgivelser, og på øen hersker en fantastisk rolig og hyggelig atmosfære, som går igen ved de venlige og meget imødekommende værter og ansatte på stedet. Efter en uge her ærgrer man sig kun over, den allerede er gået. 
Er man til mere luksus, findes der masser af luksushoteller og resorter, og er der "no limit" kan Mnemba Island sikkert friste og imødekomme de flestes ønsker og behov.

Mnemba Island Zanzibar · andBeyond · Celomi TravelPå Unguja ligger også hovedbyen Zanzibar Town eller Stone Town, som er den verdensberømte bydel, hvor historiske stenbygninger med smukke trædøre med udskæringer og detaljer, der fortæller historier om, hvem der bor / har boet i bygningerne, ligger side om side i de smalle gader.  
Zanzibar Stone Town · Celomi TravelHer er alt fra souvenir butikker til frugt, grøntsager, krydderier, fisk og kødmarked, hvor "varene" ligger frit fremme og kan fås "dead or alive", til fine hoteller med rooftop restauranter, hvor middagen og drinken kan nydes til solnedgangen og udsigten over den levende by.
Byen bærer dog præg af historiens gang (og tidens tand), men det er helt klart en stor oplevelse at se det spændende sammensurium af arabisk byggestil blandet med indisk udsmykning og europæisk kolonistil.  
  
Zanzibar og Stone Town var historisk et af østafrikas største slavemarkeder og et MUST See er, hvor den anglikanske katedral ligger, der er opført, hvor slavemarkedet oprindeligt var, og hvor der i bygningen ved siden af i (St. Monicas Hostel) kan ses en stor udstilling omkring slavetiden og i kælderen under stadig findes de umenneskelige fangekældre, hvor slaverne var stuvet sammen i dagevis uden vådt eller tørt, før de blev solgt (hvis de levede så længe).
En meget tankevækkende og på samme tid uhyggelig og skræmmende oplevelse at se, hvordan vores forfædre har behandlet det afrikanske folk.

Et besøg i en af Zanzibars mange krydderiplantager (på Spice Tour) kan også anbefales, hvor I får mulighed for at se, røre og smage de mange spændende krydderier og frugter, der findes gemt i hyggelige plantager skjult for solens kraftige stråler, og hvor guiden tager jer med rundt på et par timers oplevelse. 

Zanzibar  Hakuna Matata Jambo

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.