hit
counter
Miami Skyline · Miami Beach / South Beach ♥♥♥♥
Cuba · Trinidad · Casa de la Musica ♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake · Elephant Hills ♥♥♥♥♥
Cuba · Havana · Plaza Vieja ♥♥♥
Grand-Case · Saint Martin / Sint Maarten ♥♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Santa Maria ♥♥♥
Cuba · Trinidad · The Juwel of Cuba ♥♥♥♥♥
Cuba · Santa Clara · Che Guevara Mausoleum ♥
Cuba · Havana ♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril · Barney's Hummingbird Garden ♥♥♥♥
Cuba · Trinidad · The Juwel of Cuba ♥♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake ♥♥♥♥♥
Maho Beach · Saint Martin / Sint Marteen ♥♥♥♥♥
Turks and Caicos · Grace Bay ♥♥♥♥♥♥
Turks and Caicos · Grace Bay ♥♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake · Raft House Village ♥♥♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Riu Funana ♥♥♥
Cuba · Havana · Plaza de la Revolucion ♥♥
The Baths · Virgin Gorda · British Virgin Island (BVI) ♥♥♥
Kap Verde (Cape Verde) · Sal · Santa Maria ♥♥♥
Cuba · Varadero Beach ♥♥♥
Turks and Caicos · Providenciales ♥♥♥♥♥♥
Jost Van Dyke · British Virgin Island (BVI) ♥♥♥♥♥
Thailand · Khao Sok Nationalpark · Cheow Larn Lake ♥♥♥♥♥
Jamaica · Seven Mile Beach · Negril ♥♥♥♥

Cuba


Et besøg på Cuba, er som at rejse ind i en tidslomme, hvor tiden har stået stille i de sidste mange årtier. 

 

Her findes kulturhistoriske bygninger, Cuba Cigarer, Cuba Libre, Salsa rytmer og ikke mindst de i tusindvis af gamle Amerikanerbiler, der  får bybilledet i Havana til at minde om en scene fra Godfather II.

 

Den ca. 1.200 km lange caribiske ø giver rig mulighed for at opleve historiske seværdigheder, smuk natur og carabiske strande, der får én til at ønske, ferien varede bare lidt længere, og så foregår det hele i et tempo, hvor alle kan være med.

Historisk Cuba kort · Trinidad, Havana og en Rejseoplevelse for livet

 

Cuba er Havana (La Habana), Cuba Cigarer, Gamle Amerikanerbiler, Fidel Castro, Raúl Castro, Che, Ernesto Che Guevara, Fulgencio Batista, José Martí, Ernest Hemingway, Cuba Rom, Cuba Libre, Havana Club, Salsa, Eksotiske Badestrande, Cubakrisen, Cubanske Revolution, Guantánamo, Santa Clara, Santiago de Cuba, Cienfuegos, Santi Spiritus, Varadero, Vinales og meget mere.... 

 

Trinidad

Convento de San Francisco de Asis · Plaza Mayor · Trinidad CubaEn helt særlig rejseoplevelse er et besøg i byen Trinidad - Cubas Juvel - hvor man virkelig kan opleve og fornemme det autentiske og historiske Cuba med de pastelfarvede huse, hvorfra duften af Cuba Cigarer og lyden af Salsa Rytmer breder sig ud i de brostensbelagte gader.

 

Trinidad - optaget på UNESCO Verdensarvlisten i 1988 (link) - er officielt grundlagt i 1514 og er beliggende i det centrale Cuba i Sancti Spiritus provinsen ud til Det Caribiske Hav (gå afstand ca. 5 km).

Byen, der ligger 315 km fra hovedstaden Havana, er den bedst bevarede by i hele Caribien med tydelige og imponerende bygningsværker og seværdigheder fra kolonitiden og fordums storhed under de umådelig rige sukkerbaroner, der gjorde en dyd ud af at udsmykke deres pompøse boliger med smukke og voluminøse møbler, uvurderlige glas, porcelæn og lysekroner.

 

Trinidad er kendt som Cubas Juvel (Jewel of Cuba) og er et populært rejsemål på rundrejser på øen og som udflugtsmål på dagsture, der ofte kombineres med besøg i Santa Clara (Che Guevara Mausoleum) og et stop i den både spændende og utroligt smukke by Cienfuegos.

 

Med udgangspunkt fra Plaza Mayor i Trinidad kan man gå rundt og se de historiske bygninger, kirker, museer og nyde atmosfæren og lyden af salsarytmer, der strømmer ud fra byens baggårde og hyggelige cafeer, der gerne serverer en Cuba Libre eller Havana Club, mens man kan slappe af og tænke tilbage til sukkerbaronernes storhedstid.

 

Af spændende besøg kan bl.a. nævnes Museo Romántico (Palacio Brunet), San Francisco de Asis, La Casa de los Conspiradores, Palacio Cantero (Museo Historico Municipal), Museo Nacional de la Lucha Contra Bandidos, Museo de Arqueología Guamuhaya, Casa Templo de Santería Yemayá, Casa Padrón, Casa de la Músíca og Iglesia Parroquial de la Santísima Trinidad (Church of the Holy Trinity) etc.

 

Trinidad - en oplevelse for livet venter


 

Kort over Trinidad & Plaza MayorKort over Trinidad og Plaza Mayor · Celomi Travel ♥

 Klik på kortet for at åbne Google 360° photo (Photo Sphere)

 

 

Cuba Havana Street View · History Time Capsule · Celomi Travel ♥Havana (La Habana)

er Cubas hovedstad, og ligesom Trinidad er det en absolut must see rejseoplevelse, som I ikke skal snyde jer selv for, når I besøger Cuba.

 

Det kan klart anbefales at afsætte et par dage til at besøge byen for at opleve stemningen og nogle af de historiske bygningsværker, hvoraf flere i den delvis restaurerede bydel ”det gamle Havana” (La Habana Vieja), har spor helt tilbage fra kolonitiden i 1500 tallet.

 

Her findes også flere spændende museer, gallerier og de gamle borge og fæstninger (bl.a. Castillo de San Carlos de la Cabana og Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro), som emmer af historie.

 

Alle steder findes hyggelige torve, cafeer og restauranter, hvorfra salsarytmerne strømmer ud i gaderne, mens de gamle amerikaner biler cruiser forbi i langsomt tempo.

 

Maleconen (8 kilometer havne promenade / esplanade) er en oplevelse for livsnydere. Her mødes cubanerne selv, og specielt om aftenen er her liv og glade dage, hvor folk mødes, danser, spiller, flirter, snakker, drikker, kysser eller bare står på havdiget og fisker eller sidder og nyder en cubacigar.

 

Cuba Varadero Beach · Celomi Travel ♥Varadero

er Cubas kendte og populære strandparadis, og på den 20 km lange tange findes der hoteller i alle kategorier og prisklasser, hvoraf hovedparten ligger ved den fantastiske ubrudte hvide sandstrand ud til Den Mexicanske Golf, hvorfra man næsten kan ane USA og Key West, der kun ligger 160 km væk.

 

Varadero (Hicacos) halvøen er samtidig et rigtig godt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere strandferien med andre Must See oplevelser på Cuba.

 

Der er således kun godt 130 km til historiske og spændende Havana (La Habana), 180 km til smukke Cienfuegos, 230 km til Santa Clara og Che Guevara Mausoleet og 270 km til eventyrlige Trinidad.

 

Alle og hver især rejseoplevelser, I ikke skal snyde jer selv for, når I besøger Cuba.

Cuba ♥ Varadero Beach ♥
San Francisco de Asis · Plaza Mayor · Trinidad ♥
Gamle Amerikanerbiler i Havana
Cuba ♥ Varadero Beach ♥
Mini Taxi på Maleconen i Havana
Cuba ♥ Varadero Beach ♥
Havana Street View
Solnedgang ved Varadero Beach ♥
Cuba ♥ Varadero Beach ♥
Casa Del Ron · Cuba · Varadero Beach
Gamle Amerikanerbiler i Varadero

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.